Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

10 februari, 2010

Diegojah - snart ute

Albumet som skulle kommit i höstas som skulle kommit i december kommer i februari. Diegojahs första album, Dancehall Sweet, har alltså blivit kraftigt försenat.

- Albumet är klart om cirka två veckor. Bara mastring av albumet kvar. Det blev väldigt försenat vilket vi är väldigt ledsna över, förklarar Alexander Sjöbäck, marknadsförare av Diegojah.

Singeln i höstas, Electric Music, var något av det klistrigaste på svenska reggaescenen under 2009, i varje fall enligt Svenska reggaebloggen. Det ska bli intressant att höra om albumet innehåller fler hits av samma kaliber. Ni vet var ni får läsa en recension inom kort.

3 kommentarer:

Artist och sångare från Skåne, rnb, ballad och pop musik! sa...

Hm, aldrig hört talas om men skall absolut hålla utkik, intressant med nya artister!

Ciao Albin Loan

Prince Herring sa...

Kolla in honom på http://www.myspace.com/diegojahrebel. Låten som spelas direkt är hans Electric Music.

Anonym sa...

Han suger..