Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

09 december, 2009

Det går bra för Serengeti

Tydligen funkar Serengetis Walk with an empress alldeles strålande. Enligt skivbolaget har True och Mästerkatten fått låten spelad av David Rogan och andra utländska radioshower, den har spelats i P3 och låten har redan fått bra respons på andra håll i landet och 25 dubplates till soundsystems över hela världen.

Walk with an empress bygger på en rytm av Kapten Röd. Låten finns inte med att rösta på bland årets låtar. Jag tog inte med så många låtar från november-december eftersom de inte hunnit sätta sig lika bra hos oss som de som fått några månader på sig.

Svenska reggaebloggen har tidigare tipsat om låten, men nu får ni en ny chans att se och höra Serengeti med Walk with an empress.

Inga kommentarer: