Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

20 december, 2009

Foona bjussar på ljudklapp

Svenska reggaebloggen skrev nyligen om Foona från Mariestad. Flyttlasset har gått färdigt till Stockholm och han har ett spännande andra album på gång (släpps i maj). Namnet må vara lite fantasilöst, Foona's In'I Sound Part 2, men soundet är allt annat än fantasilöst.

För att promota sig har Foona lagt upp ett kortare klipp på YouTube, med ett spår från albumet och där han sjunger live i studion. Andra grejer är på gång, som att han skickat rytmer till Uppsalaartisten Ticko, att han också samarbetar med Amsiebrown.

Dessutom tänker han bjuda på en ljudklapp! Han har gjort något slags samarbete med Charles Lazarus från Rootz Underground och den ska släppas "som julgåva för de som vill ha den". Tiden är knapp, men han hoppas får den färdig. Det ser vi fram emot, Foona.

Inga kommentarer: