Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

16 december, 2009

Kapellets album dröjer

Svenska reggaebloggen har tidigare skrivit om gruppen Kapellet. Det var meningen att deras albumdebut skulle kommit i november, men så blev det aldrig. Kapellet förklarar:

"Skivan har efter diverse strul blivit framflyttad till vårkanten. Men samtliga spår förutom ett finns inspelade så det kommer med största sannolikhet bli en riktig bomb när den väl släpps."

Vi väntar vidare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

gött att du håller folk uppdaterade om spelningar och skivsläpp osv. Har läst din blogg nu ett tag och uppskattat den, men trots det inte kommenterat! du gör ett grymt jobb iaf, särskilt med tanke på att du lägger ner tid på din fritid för detta. hur bra som helst, forsätt så!

Prince Herring sa...

Tack för berömmet, det är sådana här kommentarer som gör mig glad. :)