Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

25 december, 2009

Hemvändarreggae

Bloggen går ner på lågvarv i några dagar. Ni vet hur det är, hänga med familjen softa och sådant. Men i dag blir det några tips på vad man kan göra på juldagen, den stora hemvändardagen.

Befinner man sig i Göteborg ska man förstås besöka Junior Erics minnes- och hyllningskonsert på Musikens hus. Det har nu gått nästan ett år sedan han tragiskt gick bort i en trafikolycka. Governor Andy, Kapten Röd, Mästerkatten, Snakka San, Etzia, Storsien är bara några av alla artister som spelar, uppbackade av Hot This Year Band. Evenemanget börjar kl 21.

I Uppsala kan man i kväll gå på Orange där Uppsala Reggae Festivals arrangör Yared Tekeste vänder plattor tillsammans med Daddy Natural (Junior Naturals pappa). Jamrock X-mas Vibes heter det, kl 21-03 är klockslagen att hålla reda på.

I Stockholm finns flera evenemang att välja på, bland annat Christmas Reggae Dance på Bysis. Lineupen är följande: Fabulous G, Deejay Flash, Daddy Boastin & Micke Golous. Tiderna 22-03. Samma gäng spelar på samma ställe på nyårsafton.

På Bodoni i Malmö kan man i kväll dansa på A Warm Caribbean X-mas Dance. Million Vibes och DJ Clara Stjärna mixar i baktakt.

I Kalmar skulle Anaya Roots ha spelat i dag på Klubb Baktakt, men det är inställt.

Jag har säkert missat några spännande juldagsevent, i så fall får ni gärna tipsa mig.

Inga kommentarer: