Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

15 december, 2009

Öland Roots 2010

För er som inte snappat det: nu är ett datum satt för Öland Roots 2010. Det blir 16-17 juli och biljetterna släpps efter nyår. I Öland Roots forum haglar önskemålen om bokningar tätt. Tar en titt och lägg in en åsikt om vilka du vill se på dansbanan i tallskogen till sommaren.

Bilden här till höger minner om svunna tider. Kapten Röd gjorde sin Öland Roots-debut samma sommar som debutalbumet släpptes, 2007. Han var helt medtagen av gensvaret och jag skulle vilja kalla den spelningen för det stora genombrottet, i varje fall av hans minspel att döma. Tyvärr syns det inte lika bra på bilden som det sitter fastetsat i mitt minne.

Inga kommentarer: