Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

26 oktober, 2009

Kapellet - kända ansikten bakom nytt namn

Nu i höst kommer Snakka San, Jeepstarr och Luddee släppa album. Killarna har varit aktiva på den svenska scenen ett tag, man kan höra smakprov på bland annat Partillos Högre Standard (Pum Pum med Snakka San). De medverkade också på mp3-skivan som medföljde RG Magazine #1. Nu slår de sig samman som kollektiv under namnet Kapellet. Mer exakt när vi får höra mer smakprov från skivan eller när skivan släpps känner jag inte till. Men det verkar lovande, rytmerna är gjorda av bland andra Kapten Röd och Partillo.

1 kommentar:

Björn Owen Johansson sa...

Faktum är att "Kapellet" bara är ett (relativt) nytt namn på ett gammalt gäng. De tre artisterna med tillhörande kompband har spelat ihop i flera år. Bland annat under namnen ei saa peittää Crew och Snakkas Kapell.

Fast det var bara en liten parentes. Jag tror dock starkt på det kommande albumet. Smakproven har varit guld.