Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

20 oktober, 2009

Farsan D ger sin syn på saken

Under tiden som Papa Dee varit borta från offentlighetens ljus på grund av tingsrättsdomen mot honom så har han skrivit musik, föga överraskande. En av de nya låtarna heter Lying Backstabbing Woman och är en osande text mot någon kvinna som uppenbart inte är hans fru (troligen exet som vittnade mot honom i tingsrätten). På Farsans MySpace-sida kan man höra ytterligare två nya låtar, Babylon Frame Up och Born Free.

Vad det blir av Papa Dee och hans karriär återstår att se. Tingsrättsdomen överklagades och i dag kommer hovrättens domslut. Ska bli spännande att höra/läsa om domen ändras, står fast eller om han frias helt.

Vill man läsa Papa Dees frus version av händelsen så har hon släppt en bok i ämnet, går att läsa här.

Inga kommentarer: