Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

19 oktober, 2009

Zilverzurf lämnar reggaen

Nog för att jag hade på känn att det skulle bli ännu ett steg bort från reggaen när Zilverzurf aka Johan Zachrisson skulle släppa ny skiva, men inte att det skulle vara så långt bort från de jamaicanska rytmerna. Howling Dogs & Lost Souls är en skiva för er som är öppna för portugisiska influenser, jazz och annat. Det är en skiva att mentalt segla iväg till andra platser, varför inte Kap Verde eller Madeira?

En låt är i jazzreggae-stil à la Groundation, Somewhere Out
There. I övrigt går det inte att hitta särskilt mycket spår av reggae i Zilverzurf 2009. Därmed inte sagt att det här är dåligt, jag gillar skivan, det är bara inte reggae. Betyget blir därefter.

En kort uppdatering: skivan är instrumental. Så var det sagt också.

Inga kommentarer: