Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

07 oktober, 2009

Vem är Annan?

I min omröstning så ligger just nu Governor Andy och Annan artist lika. Ni som röstat på Annan artist, vem är den här Annan? Jag har fått ett tips, men har alla sju som röstat Annan artist verkligen röstat på Paco? Tipsa mig igen om vilken Annan artist är, annars blir det svårt för mig att skriva en artikel om vilken höstens mest efterlängtade skiva är inom svensk reggae.

Mejla mig på princeherring@gmail.com eller kommentera till den här artikeln.

3 kommentarer:

blondinpelle sa...

Själv hoppas man på Kaptenen. Fast hans skiva får vi väl inte se i år iofs...

arvid sa...

jag har gett upp hoppet... innan året var det ju snack om helt off och kung kodum och ital skurk och jag vet inte vad... istället får vi två skivor med landets rikspajas (måste jag tillägga vem jag syftar på?) (nej?)

Prince Herring sa...

Oj, Arvid! Där fanns det ont blod. Vi kan fortfarande hoppas på Kung Kodum (som är så mycket bättre än projektet Driz & The Alarms), Helt Off och Ital Skurk.