Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

09 oktober, 2009

Röstningen slut

Höstens mest efterlängtade skiva släpps inte av någon som jag har fått bekräftat. Nej, i omröstningen här i bloggen så valde ni läsare Annan artist. Enligt några som svarat i kommentarsfunktionen så är det Paco, Kapten Röd, Ital Skurk, Kung Kodum och Helt Off som är mest intressant. Problemet är bara att ingen av dessa artister har något releasedatum på någon skiva i höst eller vinter, inte offentliggjort datum i alla fall. Så, suget efter ny skiva med Göteborgs stolthet Kapten Röd, comebackskiva av Kung Kodum och Helt Off, nytt med depp-reggaekungarn Ital Skurk och en skiva av debutanten Paco verkar finnas.

I övrigt slutade omröstningen med att ni längtar mest efter Governor Andys två kommande skivor. I en intervju gjord i samband med URF pratade han om två nya skivor i år eller runt årsskiftet. Guvernören fick 25% av rösterna.

Internal Dread har inte släppt eget material på några år men kommer i november med melodicaplatta och dubplatta. Han var näst populärast i omröstningen, 19%.

Debutanten Mysticman har jag skrivit om tidigare i bloggen, han släppte precis nyligen en singel, ska ha releasefest för den på Club-a-dub på Mosebacke i Stockholm nu i oktober och senare i vinter kommer ett album. Intressant, tycker ni och jag. Han fick 16% av rösterna.

Ytterligare en debutant släpper sitt album i november, Junior Natural. Uppsalas egen gunstling har spelat flitigt på URF men hittills bara fått ur sig en singel och en promosingel. I hård konkurrens stod han sig slätt, fick 9% av rösterna.

Allra minst efterlängtad verkar Zilverzurf vara. Synd, tycker jag, som gillar hans mycket genreöverskridande musik. Zilverzurf fick inte en enda röst.

Sammanlagt röstade 31 personer, vilket förstås är ett lågt antal och det går absolut inte att skriva statistik på. Men det är ändå kul att få en fingervisning av vad ni läsare gillar.

Inga kommentarer: