Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

21 oktober, 2009

Nykomlingar hör av sig

Jo, det är faktiskt så att osignade band hör av sig lite tätare numera och vill dra nytta av min blogg. I förra veckan hörde bandet Desert Rose, med rötter i Göteborg och Uppsala, av sig.

"Musiken vi framför är främst en fusion av reggae, hiphop och världsmusik.
Vi har ett positivt budskap med trallvänliga sköna melodier.

Just nu vill vi få ut en låt som heter Sweet Desert Rose, från vår kommande EP.
Vi skulle bli jätteglada om du kan hjälpa oss att synas!"

Så bifogade de låten Sweet Desert Rose och sin MySpace-adress och en YouTube-länk. Efter några lyssningar måste jag säga att jag gillar det jag hör. I detta första smakprov hörs mest spår av roots blandat med pop. En intressant detalj är valet av piccola- eller blockflöjt. Jag är svag för flöjtljud, i rätt sammanhang.

Vilka fler låtar som ska ingå på EP:n har de inte meddelat mig, men det finns tre, vad det verkar, äldre låtar på MySpace att lyssna på. Om ni gillar Sweet Desert Rose så mycket att ni vill ladda ner den så finns den gratis på Leontin Productions hemsida.

1 kommentar:

Anonym sa...

Grymma!!