Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

20 juni, 2010

Beenie Man kommer - trots allt

Något har hänt på vägen, den tidigare annonserade och inställda spelningen på KB i Malmö blir nu av. Samma speldag, samma lokal trots tidigare protester mot Beenie Man.

Bloggen har varit i kontakt med arrangören Reggaewarriors igen för att få mer kött på benen vad som hänt, vad de svarar får ni läsa senare. Enligt Sydsvenskan ska en video där Beenie Man menar att han inte är emot homosexualitet, bara vill att homosexuella håller sin läggning för sig, skickats till arrangören och att man därefter ändrat sig. I den säger Beenie Man bland annat: "Homosexuella tror att vi är emot dem. Så länge du är människa är jag inte emot dig. Om du är homosexuell är du homosexuell. Behåll din homosexualitet för dig själv".

För alla Beenie Man-fans är det förstås en seger att han genomför spelningen i Malmö på tisdag, så också för arrangören. Vill du veta mer om evenemanget så finns det i Svenska Reggaekalendern.

Inga kommentarer: