Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

06 juni, 2010

Grattis Daniel Asher & JCB!

Svenska Reggaebloggen har tidigare skrivit om reggae-EM, eller European Reggae Contest som tävlingen egentligen heter. Under en treveckorsperiod har folket kunnat rösta på sina favoriter i Norden, tre svenska akter deltog. Nu har också en jury sagt sitt och vinnaren i Norden är utsedd. Det blev Daniel Asher & Jah Covenant Band, som i våras släppte sitt debutalbum Stand Tall!. De är nu kvalificerade för finalen i reggae-EM, som avgörs på själv Rototom-festivalen som i år är flyttad till Spanien från Italien. 25-26 augusti är det dags för finalen.

Sven Wikström i Jah Covenant Band meddelar också att bandet rönt ytterligare europeisk uppmärksamhet.

De har lyckats få speltid i holländska reggaeprogrammet Reggae Vibes, och deras album lyckades ta sig in bland Album top 50, en lista där Reggae Vibes på sin sajt gör rekommendationer och tipsar om bra skivor. Skivan Stand Tall! ligger där nu för andra veckan i rad, på en fin 20:e plats.

1 kommentar:

StudioSkanky sa...

Listor är förvisso färskvara! Men den som har ögenen med sig finner att "Stand Tall!" finns på plats 20 vid datumet för PrinceHerrings inlägg. Tiden på listan är långvarigare än Herr Herring uppfattat ;)