Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

12 juni, 2010

Tålamod - snart kommer Sture

Stures Dansorkester börjar få klarare planer för framtiden. Första singeln från kommande skivan heter Tålamod. Sture har bestämt sig för att släppa låten för offentlig lyssning redan.

Tålamod by sture

Albumet släpps till hösten och heter Tillvaroturism. Sture meddelar att han jobbat med Simon Vikokel från Svenska Akademien och Janne Karlsson från Kalle Baah på plattan.

I en intervju i februari så svarade Sture:

- Känslan är att det här är en skiva som textmässigt är personlig, musikaliskt rootsig men med inslag av afrikanskt och kanske lite soul. Det är mer av låtar än vad det är beats och riddims.

Svenska Reggaebloggen kommer skriva mer om Sture framöver, var så säkra. Vill man se Stures Dansorkester live så spelar han i Ytterjärna på onsdag.

1 kommentar:

Tvålfager sa...

Den verkar ju vara hur svängig som helst!
Det var ju länge sedan man hörde något av Sture!
På tiden måste man ju påstå!