Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

07 juni, 2010

Uppsaladominans på bokningar

Ytterligare några artister har släppts till Uppsala Reggae Festival. Det står inget om dem på hemsidan än, men på ett liten snygg flyer som börjat cirkulera står artisterna med. De är tre med Uppsalakoppling och en dansk akt. Amsiebrown (som jobbar för fullt med sitt debutalbum, spana framför allt in låten Long Time), Dani M och sköna hiphop-projektet Bring Down The Beat. Till sist danskarna i Roots Harmonics.

Enligt arrangören Adiam Kubrom kan det tillkomma ytterligare artister, trots att 27 akter nu är bokade.

3 kommentarer:

Aron sa...

Vart kan man se denna flyer?

Prince Herring sa...

Jag har sett flera stycken, har en liggande på bordet. Kan tänka mig att de kommer delas ut på Gottsundadagarna i Uppsala till helgen, till exempel.

Jag har dessutom sett en affisch på infotavlan på Nedre Slottsgatan, ungefär vid Birger Jarl. Tittade inte så noga, men jag tror det var exakt samma bild och info som på flyern.

Vill du veta mer info än det du får här i bloggen, kolla med arrangören av festivalen på http://www.uppsalareggaefestival.se/contact/

Aron sa...

Det verkar som att jahcoustix ska komma också enligt hans myspace och reggaeville iallafall.