Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

18 juni, 2010

Och vinnaren är...

För första gången (och tyvärr i väldigt otrimmat skägg) får ni nu se herr och fru Herring dra lott. Det är nästan som en direktsändning eftersom filmen är helt oredigerad och precis filmad. Grattis till vinnaren Hanna Papazi som får Marknadens Soldat, Helt Offs färska skiva!Rätt svar på frågan vem som i original gjorde låten Klibbiga Toner, som Helt Off gjorde en cover på i början av sin karriär, är Ronny Åström med Peps Blodsband. Svenska Reggaebloggen har skrivit om den bitvis briljanta plattan från 1976, Den Ensamma Människan. Läs gärna mer om låten och skivan här. Notera också min stolthet i början av texten, över tio läsare dagligen. Det var nästan ett år sedan... :)

Tack till alla tävlingsdeltagare! Om någon vecka blir det ny tävling då intresse verkar finnas både från reggaebranschen och er läsare.

2 kommentarer:

Patrik sa...

Grattis den som vann! Får trösta mig med att se dom live i Veberöd imorgon istället.

Prince Herring sa...

Inte utan att man är lite avundsjuk på dig, Patrik.