Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

14 juni, 2010

Skaffa festivalkoll del 21: Sweden Mali Voices

En festival som är årligen återkommande men som var okänd för bloggen fram till i söndags är Sweden Mali Voices. Festivalen anordnas i Fröjdholmen, fyra mil söder om Östersund i Jämtland. Artister som har reggaeanknytning vad jag kan se är P-Danjelsa och General Knas, eventuellt Roots Rockers också, i så fall en reggaeakt från Tyskland vad jag förstår.

Festivalen anordnas bland annat för att belysa vattensituationen i Mali. Artister från Mali och Sverige uppträder. Övriga bokningar kan se på affischen här intill eller klicka på länken här för mer information. 8-10 juli är det dags, fast festivalen invigs i Östersund redan 7 juli.

Inga kommentarer: