Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

15 juni, 2010

Missade ni Mysticman?

I onsdags spelade Mysticman live i Uppsala, utanför Sveriges Radio Uppland. Missade ni sändningen i P4 eller på webben? Lyssna här! Bloggen var där och njöt under nästan hela spelningen. Det var en lunchspelning så när lunchen var slut var spelningen slut för bloggens del.

Vi gjorde vårt bästa för att klappa igång stämningen bland de 50-80 personer som hängde runt gratisspelningen. Det är lite häftigt med den typen av spelningar där publiken oftast är ovetande om vad de får höra, men de gillar det och stannar tills konserten är slut.

Ljudet finns tillgängligt i 30 dagar.

1 kommentar:

Gillar reggae sa...

Jag hörde lite på live i radion och det var mycket bra musik samt interjuerna var också myket bra,var tvungen att lyssna via datorn på grund av att jag missade så mycket via radion. Hoppas man får höra flera gången Mysticman i P4