Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

01 juni, 2010

Galna maj är över

I maj var ni lika många besökare i bloggen som under hela september, oktober, november och december tillsammans! Nu har Svenska Reggaebloggen nått så oanade höjder att taket är sprängt många gånger om. Ni var mer än 180 unika besökare i snitt varje dag i maj. Tack, tack, tack!

I juni blir det recensioner av Helt Off, Million Stylez och Jobalites. Hjärnan jobbar med formuleringar och tar in musiken. Det kommer också bli en recension av boken Sverige-Jamaica, som jag snart har tagit mig igenom (läser långsammare än jag lyssnar på musik...). I juni kommer förhoppningsvis också Kapten Röd och Ital Skurk med sina album. Dessutom mycket, mycket annat. Fatta vilken grym månad det kommer bli!

3 kommentarer:

Leontin sa...

Låter som en grym juni månad =)

Grymt med så många besökare!

Ha de!

/Leontin

Anonym sa...

Keep up the good work!

Du får nog skylla dig själv för att det är ganska mycket besökare då det är jävligt kul att titta in då det alltid är uppdaterat! =)

Prince Herring sa...

Haha, skrattade han belåtet och skyller sig så mycket han förtjänar. ;)