Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

03 juni, 2010

Kapten Röd-album försenas

Som det ser ut nu kommer Kapten Röds andra skiva att dröja till slutet av sommaren. Fick ett kort mejl av Gillis Bengtsson.

- Det kommer dröja tills slutet av sommaren med plattan som det verkar nu. Kommer bli svårt att hinna klart med det sista, tror jag, nu när det är så mycket gigs. Plattan kommer i år i alla fall, skriver han.

5 kommentarer:

Hugo sa...

Gah, lite surt. Hade gärna haft tillfälle att lyssna in mig på hans nya låtar innan jag ser honom live. Han lär väl spela en del nytt?

Jack sa...

Han spelade 1.000.000 nollor på siesta. Sjukt tungt!

Kevin sa...

Jävligt synd, skulle va gött om den kom i mitten av sommarn så att man kunde ha det gott på fester med lite nytt material :)

Erik sa...

Kevin, artikeln är riktigt gammal, från juni 2010. Kapten Röds andra skiva ska komma innan midsommar, enligt senaste gången jag kollade med Gillis på Swingkids. För mer uppdaterade nyheter, byt till Svereggae.se. Det är Svenska Reggaebloggens nuvarande hem. :)

/Erik, Svereggae

Kevin sa...

Haha, såg det tyvärr efter jag postade kommentaren:) har sett det nu, och lyssnat på hans nya sköna låtar också :)
Men tack för svaret :)