Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

19 juni, 2010

Reggaeläsare gillar Afrika

I Svenska Reggaebloggens högst triviala undersökning visar det sig att Elfenbenskusten är det lag vi håller på i högsta grad. Vad beror det på? Deras frejdiga anfallsfotboll, deras svenske tränare eller någon reggaekoppling som jag inte kan se? Hursomhelst tycker jag det är kul att just Elfenbenskusten vann eftersom det är ett av mina favoritlag, tack vare deras glada fotboll.

Delade tvåor i omröstningen kom Danmark och Ghana, en röst efter västafrikanerna från Elfenbenskusten. Fyra kom något överraskande Nordkorea. Hur tänkte ni, ni som röstade? Vore kul om någon av er motiverade er röst i kommentarsfältet.

1 kommentar:

Petter sa...

Jag röstade Nordkorea! Gjorde det lite pga Jong's vackra tårar i början av deras första vm match på 44 år! kul att se att grabbarn glöder även fast dom kommer från världens sämsta land!

Så är det ju kul att se om dom är som soviets hockeylag, drillade från barnsben.