Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

17 juni, 2010

Till och med Aftonbladet

Tänk att Aftonbladet, denna mediegigant, hittade svensk reggaes första bok. Det i sig är värt en stor skopa beröm till författaren Kristian Lönner. Att sedan Jamaica-Sverige tur och retur dessutom gillas av recensenten borde lyfta försäljningen en aning.

"I en rejäl hög skitnödig trendkänslighet kan det finnas bra grogrund för internationalism och blomstrande mångkultur. Efter att ha läst Kristian Lönners bok är jag för första gången glad över att jag bor i ett Stockholm som är en nästan lika nervös och löjlig stad som Kingston.", skriver recensenten Martin Aagård.

Svenska Reggaebloggen, som måste vara världens långsammaste på att läsa böcker för recension, kommer också att skriva om boken. Det kommer en slags recension nu i juni, snart har er redaktör semester och då kan det bli fart på bokläsandet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Att det var en stor rubrik mitt på sidan också är mycket förvånande!

Anonym sa...

Boken var ju rätt kass, och en stor besvikelse!