Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

10 juni, 2010

En P-Danjelsa i Bergen

Nu är det dags för P-Danjelsa och andra svenska artister att bege sig till Bergen i Norge. Svenska Reggaebloggen pejlade läget med P-Danjelsa.

- I Bergen blir det en timmes show med bland annat fyra nya låtar varav en snabb stepper, en modern dancehall, en 90-tals dancehall och en ska/merengue med spanska vibbar.

Han ska spela med sitt kompband Röttran och vi frågade vilka som ingår i bandet.

- Jag har två kompband, Röttran i Östersund och ett i Stockholm. Till Bergen blir det fyra till Stockholm utvandrade jämtar plus sidekicken/saxofonisten Johan. Trummisen Robin Cochrane brukar spela med bl a Mysticman & Congoman Crew, keyboardisten Alex "Lars Roots" spelar med bl a Rigo och Pauline, gitarristen Henrik Ekberg spelar bl a med Rigo och Andreas Grega och basisten Joel Brennlund spelar bl a med Stures Dansorkester och Congoman Crew. Alla har spelat länge med mig under namnet Makreka Nord eller Syd.

Förutom P-Danjelsa som uppträder på fredagsnatten så spelar Kapten Röd & Hot This Year Band på lördagsnatten. För mer info om Bergenfestivalen, kolla här.

Inga kommentarer: