Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

05 september, 2009

Liberator med nytt album 15 september

Sveriges bästa skaband är tillbaka. I kväll spelar de i Stockholm, på Hotell Malmen, två veckor senare spelar de i Helsingfors. Och vad ännu bättre är, det nya albumet Stand and Deliver ska släppas nu i dagarna. På bandets MySpace-sida kan man höra tre nya spår!

Skivan släpps på finska bolaget Break A Leg. Och enligt bolaget ska skivan släppas 15 september i Finland, återstår se om det är samma datum som gäller i Sverige. Kolla in skivomslaget och låtarna här.

Tydligen har bandet hunnit med en EP under 2008 också, Ring The Alarm. Och jag som trodde Liberator lade av efter Too Much Of Everything (2000), hehe. :)

2 kommentarer:

Björn Owen Johansson sa...

Det här var trevliga nyheter. Tror jag. Man kanske inte ska hoppa för högt förrän man hört det dock.

Prince Herring sa...

Jag är förvånad över att de inte dök upp på till exempel URF när de nu är skivaktuella igen. Men det var ju inte en enda renodlad ska-akt på plats i år. Är ska helt ute? Kunde vara något Reggae Galore att skriva om. ;)