Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

02 september, 2009

Svensk stenålders-ska

Via en nätkompis har jag fått upp ögonen för T-Shirts. Ett svenskt skapunkband som fanns i början av 1980-talet. Bra drag i dem, även om alla låtar inte håller toppklass (men så är det med nästan alla band). T-Shirts från Stockholm började under namnet Taxi (en 7"-singel), hann med att släppa två fullängds-LP, en MP (det där mellanformatet mellan album och singel som fanns en gång i tiden. Det är mer än en maxisingel, oftast innehöll MP:n sex spår) och några 7"-singlar i namnet T-Shirts.

I'm The Television (1981) är min favorit.

3 kommentarer:

joker sa...

Fick tips om dom för några år sen men har inte lyckats provlyssna på dem nånstans. Har du nåt tips på nånstans på nätet där man kan höra dem?

Prince Herring sa...

Tyvärr Joker, så har jag inte det. Du får nog antingen köpa en dyr singel recordpalace.com.loopiadns.com/record.asp?NR=21995 eller ge dig ut på den olagliga vägen. Streamingen har inte nått svensk skapunk från 1981. Än.

joker sa...

Aj då! Känns lite överdrivet att jaga efter en svåråtkomlig singel bara för att höra vad det är. Är inte så förtjust i den där "andra vågen"skan. Tack för svaret ialla fall!