Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

17 september, 2009

Nu verkar det äntligen lossna!

Junior Natural, Uppsalareggaens påläggskalv har jag tjatat om förut, många andra tjatat om förr och många av er sett växa upp på URF:s scen. Nu är albumdebuten nära förestående. 25 november släpps This Is My Story som singel och debutalbumet har fått ett namn, Rising Son. Dessutom har flera av gästerna på albumet släppts. Vad sägs om Lutan Fyah, Wayne Beckford, Robert Livingstone och Lazee? Inte så illa för ett debutalbum! I väntan på det kan vi kolla in videon för This Is My Story.

Junior Natural - This is my story from BorderBlaster on Vimeo.

Som Blondinpelle påpekade så har This Is My Story spelats på radio redan 2008. Då släpptes en promo-EP, nu kommer den kommersiella releasen. Så verkar det vara.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men This Is My Story har väl ändå släppts som singel för längesen? spelades ju till och med på P3 en del i vintras, nu blir jag lite förvirrad.

Prince Herring sa...

Jag besitter en trespårs promosingel, som innehåller This Is My Story, Fallback och en remix på This Is My Story. Den skickades till radion hösten 2008. Då borde singeln inte gått att köpa, nu blir det en kommersiell release. Märkligt, absolut.