Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

14 september, 2009

Svenskt melodicaalbum på g!

Jag har fått en riktigt glädjande nyhet i dag: Internal Dread släpper ett melodicaalbum i höst, planen är november. Han skriver följande i ett mejl till mig:

"
Jo, melodica albumet som heter "Melodica Buffet" kommer i höst. Jag är jättenöjd med albumet, dubbar kommer senare. Bandet består av bla LKJ's trummis Daniel Spahni, Dennis Bovell på bas, Jonahgold på piano, Robert Elovsson på orgel, Lelle Wastesson på stränginstrument å Desmond Foster på slagverk. Mycket fett."

Vad säger ni om den uppställningen? Inte illa! Så först ett melodicaalbum och sedan en dubversion av det. Ujujuj. Fett var ordet, sa Bill!

1 kommentar:

Vegaland sa...

Det låter som något att se fram emot, sade Bull.