Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

19 september, 2009

Så har Svenska Akademien lagt ned

Nu är det definitivt klart att Svenska Akademien lägger ner sin reggae för alltid. Följande skriver Sture i sin blogg:

"Efter tio år av låtskrivande, skivsläpp och turnerande tackar Svenska Akademien för sig. Uppbrottet grundar sig inte i svåra konflikter, sker utan bitterhet och stor dramatik.

Det har varit en fantastisk och lärorik tid - en omvälvande resa fylld av givande möten. Tacklistan kan göras lång. Vi lyfter på hatten och tackar publik, arrangörer och inspiratörer, alla som varit med och gjort det möjligt.

Och räkna med att det kommer att dyka upp mer från akademieledamöterna, vi lovar!

Elden brinner än, håll huet högt!

Svenska Akademien: Kenneth Björklund, Simon "Don Cho" Vikokel, Ivan "GeneralKnas" Olausson-Klatil, Agnes Olsson, Carl-Martin "Sture" Vikingsson, Johan "Räven" Kammargården, Lars "Lars på bas" Thörnblom och Gillis "Mr Gillis" Bengtsson."


Hur gör vi nu då? Sorgeöl i kväll?

2 kommentarer:

Vegaland sa...

Livet går dock vidare... och vet, kanske återförenas de som tjocka femtioåringar som glömt alla sina tidigare ideal, likt bleka skuggor från sin forna glans, spelandes "Kärlekskrigare".

Prince Herring sa...

Det blev både öl och rödvin för att dränka SvAk-sorgerna.