Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

15 september, 2009

Vad händer med Akademien?

Nyheten som slog ner som en bomb för några veckor sedan skakade om Reggaesverige. Vad händer egentligen med Svenska Akademien? Mr. Gillis Bengtsson svarade nyligen följande i SwingKids gästbok:

"SvAk är verkligen inte splittrat men man kanske skulle kunna säga att de har lagt ner på obestämd framtid så inget kommande år iaf. Däremot fler sidoprojektsgrejer lär komma. Tex ny skiva med Dansorkestern och saker med Generalen lär dyka upp framöver..."

Klaviaturspelaren Agnes Olsson gav följande svar i Svenska Akademiens forum nyligen:

"Tycker också att det låter alldeles för sorgligt att det var "sista spelningen någonsin". Men så är det i nuläget.. Det finns ingen bitterhet, det var inget dramatiskt uppbrott, bara kärlek för varandra och det vi fått göra tillsammans. Men vi kände att det var dags att gå vidare..Och på nåt sätt känns det som att vi slutar på topp efter vad som, i alla fall enligt mig, varit vår bästa sommar någonsin..Men vem vet vad som händer i framtiden.. man ska aldrig säga aldrig...
Vad som än händer så har det varit fantastiska år!
Tack för allt stöd och kärlek.
Ta hand om er.
KRAM"

Där verkar läget ligga. Vi får tacka för all kärlek och musik, ta hand om er och kram tillbaka!

Inga kommentarer: