Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

09 september, 2009

Serengeti jobbar på

...med sitt album också. Bara några få spår återstår att jobba med, enligt Mästerkatten på Serengetis hemsida. Det här är bra, modern dancehall. Spana in låten Nah Shoot n Miss som finns med på Reggae Galore Magazines första skiva. Låten, plus ytterligare fyra, finns att höra på Göteborgsduons hemsida. Du kan också spana in We Run Tings, som de framförde i UR:s program Garage februari 2009.

Också Serengeti spelar nu i september, i Scharinska villan i Umeå 18/9 och Musikens hus i Göteborg 25/9.


Ett skönt gäng, bilden är från 2006 och bland andra syns True och Mästerkatten från Serengeti, Junior Eric, Kapten Röd och Partillo. Bilden tagen från Serengetis MySpace-sida. Tyvärr saknas cred till fotografen.

Inga kommentarer: