Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

30 januari, 2010

Jaqee - en vinnare

I går kväll hölls Manifestgalan, en alternativ musikgala för artister som ligger på mindre, oberoende skivbolag. 16 priser delades ut, bland annat i kategorin Rytm. Två reggaeartister var nominerade, Syster Sol och Jaqee, och det blev Jaqee som tog hem priset! Juryns motivering är följande:

"Med en oerhört säregen och känslofylld röst strålar denna artist ut sitt budskap genom sin alldeles egna underbara stil. På senaste albumet har artisten arbetat fram en formula och lyckats med konststycket att uppdatera roots, reggae och ska till ett modernt sound. En sann artist som under flera år överraskat oss om och om igen live som studiomässigt. Med det senaste albumet har denna artist växt till högre höjder och långt utanför Sveriges gränser. Det är i världsklass! Det är Jaqee!"

Svenska reggaebloggen gratulerar Jaqee och skivbolaget Rootdown records till framgången med albumet Kokoo Girl, det fina priset och passar på att bjuda på titelspåret.

Inga kommentarer: