Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

27 januari, 2010

Mat med posten

Bloggredaktionen är på väg att hämta kraften igen efter måndagens fysiska och psykiska påfrestning, som en förlossning innebär även för mannen. Ett uns av kreativitet har åter tagit min kropp i besittning.

Mat med posten brukar inte vara någon hit. Själva fräschören brukar avta någonstans i Tomteboda. Men dagens mat i brevlådan föder själen, förhoppningsvis. Internal Dreads skivor Melodica Buffet/Dub Buffet damp ner på hallmattan, och i skrivande stund begås första lyssningen. 28 spår sammanlagt, mycket att ta in och recensera. Förhoppningsvis hinner jag med en recension till på fredag, allt beroende på hur mycket krångel lilla familjen ställer till med. Den består just nu av en mycket trött mamma, en mycket trött pappa, lätt obstinat storasyster på 1½ år och en nyföding som behöver 100% uppmärksamhet. Det är nästan lika omtumlande med barn nummer två som med nummer ett.

Inga kommentarer: