Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

29 januari, 2010

Vad ska du höra och se?

I helgen händer mycket i Reggaesverige. Det finns två möjligheter att se Internal Dread live med sitt nya material som släpps i dag. Han spelar på Katalin i Uppsala i kväll. På scen finns bland andra Linda Glad från Roots Circus, Desmond Foster och Dennis Bovell. Internal Dread med vänner spelar också på Mosebacke i Stockholm i morgon kväll. Det är en del av Stockholm reggae week som pågår som bäst. Kvar på schemat: Rub-a-dubs nye gunstling Robert Athill (fredag) och dubnight med Jonahgold, Foona, Jonathan Sandberg, för att nämna några (söndag).

I morgon lördag är det konsert till Bob Marleys minne i Tyresö. På scen Queen Ifrica, Tony Rebel, Ras Cricket, Leafnut (tidigare känd som Leafy), bland många andra.

I morgon är det också Stockholm Reggae Klubb med Tippa Irie, Slag Från Hjärtat (releasefest för debutalbumet) och Rabanna 1. Som DJ en av legenderna; Micke Goulos.

Som om det inte räcker, den här helgen krockar allt. I morgon lördag också Slimmah Sound och Jah Melodie från Holland som står med Tesfa på soundsystemscenen på restaurang Vilda Västern i Stockholm.

Bor man på Västkusten borde Klubb Love Tip på Kontiki locka. Singa D uppbackad av Hot This Year Band spelar där i morgon.

I Malmö är det också dans, Rootsteppaz och Unity HiFi bjuder upp till rootsafton.

Det händer säkert mer. Pust! Vilket väljer ni?

1 kommentar:

thuben sa...

Blir förhoppningsvis Tesfa o Co för mig imorn och kanske glida förbi SRK innan o kolla på Slag från hjärtat..pjuhh fan mkt nu!