Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

03 januari, 2010

Nytt om Serengeti

Stina "Mästerkatten" i Serengeti berättar i ett mejl om arbetet med nya skivan, som är namnlös och som är färdig i april eller maj.

"14 låtar finns inspelade och vi håller på att mixa dom nu. Albumet är producerat av Partillo, Kapten Röd, av Serengeti själva och innehåller även rytmer av tyska och engelska producenter."

En av låtarna som vi med största förmodan får höra på albumet är Walk With An Empress, som Kapten Röd gjort rytmen till. Låten har fått spelningar utomlands och videon till den släpptes i oktober. Personligen hoppas jag också på Nah shoot n miss som fanns med i omröstningen till årets låt 2009 här i bloggen.

Inga kommentarer: