Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

15 januari, 2010

Kapten Röd och Promoe

Det finns ett kort klipp med Promoe och Kapten Röd tillsammans, där Kapten Röd sitter vid sin dator och spelar upp ett reggaebeat som Promoe sjunger/rappar till på svenska. Bua, kan man misstänka att låten kommer heta. Om det blir ett gratissläpp från Looptroop/Promoe på deras hemsida, eller var låten dyker upp är för Svenska reggaebloggen okänt. Men det låter bra. Det är inte alltid två bra saker tillsammans blir bättre men det här låter fett.

1 kommentar:

elof sa...

"det är en låt som ska vara på kapten röds nästa pro­jekt tror jag,
så jag vet inte rik­tigt när den släpps — men det blir riktigt fet. peace// pro­moe

detta skrev promoe i looptroops gästbok kring denna frågan du väcker ovan. Det verkar alltså vara första smakprovet på Kaptenens nästa släpp