Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

08 januari, 2010

Mysticmans album redo

Dagens artist i bloggen är Mysticman. Hallstaviks första reggaestjärna, som han kallas i ett tidigare pressutskick, är skivaktuell med Rock Of My Foundation, en skiva som släpps inom kort.

- Arbetet med skivan är så gott som klart, den ska vara på tryckeriet just nu. Tanken är att den ska släppas på Stockholm Reggae Week. Jag ska också sjunga någon låt från skivan under Jonahgolds dubshow, berättar Mysticman för Svenska reggaebloggen.

Officiell releasefest blir det dock på Stockholm reggaeklubb 27 februari.

- Då spelar jag med Jonahgold (keyboard, dubs och mix), Desmond Foster (gitarr och sång), Camel (orgel och piano) och Robin Cochrane (trummor).

Mysticman berättar också att det blir en del promotion i Frankrike och eventuellt Tyskland. Som många reggaeartister samarbetar han med andra. Han har gjort en låt tillsammans med Nicola Lionfish från Bahamas. Resultatet blev The Sting, som Mysticman också producerat. Han håller också på med att bygga rytmer och skriva låtar ihop Danjah och Concrete Steppaz till Danjahs kommande skiva.

Som bonus skickade Peter "Mysticman" Sjölund med ett nytt smakprov från Rock Of My Foundation. Tidigare har vi kunnat hör Sunshine After Rain och Giving Me Vibes som släpptes som download i höstas. Lead Our Way heter låten, med framträdande keyboard och en text om att Jah ska leda rätt. Har inte hunnit lyssna tillräckligt mycket på låten för att kunna ge en mer utförlig recension än så, sparar det till albumet kommer.

Inga kommentarer: