Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

23 januari, 2010

Marknad för melodican

Nu är enkäten stängd. Föga överraskande var det alternativet "superviktig" som blev populärast. Frågan löd: Första svenska melodicaalbumet släpps snart. Hur viktig är melodican i reggae?

Det här borde betyda att det finns en potentiell marknad för Internal Dreads melodicaalbum, i varje fall 15 intresserade som röstade på det första alternativet. Det var rätt många, 40%, som tycker att melodican inte är speciellt viktig för reggaen.

Som lök på laxen, grädde på moset, kalla det vad ni vill, bjuder Svenska reggaebloggen i dag på ett undantag. Se Augustus Pablo traktera det fina instrumentet som en majoritet av de röstande i bloggen gillar: melodican.

Det är en liveupptagning av hans låt Java från 1986.Och så en bonus för er 8-bitarsnostalgiker.

Inga kommentarer: