Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

23 oktober, 2010

50 000 unika!

Svenska Reggaebloggen har nu gått över 50 000 unika besökare sedan starten augusti 2009. Mycket glädjande! Tack för att ni fortsätter läsa.

Svereggae.se, som är bloggens nya adress, är under långsam utveckling. Inom kort kommer sajten att få innehåll och då tar jag bort pekningen. Det betyder att det under ett tag kommer finnas två sidor för bloggen men det är den här adressen som gäller för löpande nyheter tills ni får ett nytt besked.

Hugade tekniska experter får gärna anmäla intresse för att hjälpa till. Hittills har min kunskap landat i en domänadress, ett webbhotell och en tanke på att använda wordpress.org som publiceringsverktyg eftersom kunskaperna om hemsidesbygge i princip är noll. Som sagt, idéer och hjälp tas tacksamt emot.

Inga kommentarer: