Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

12 oktober, 2010

Mycket reggae på Utbildningsradion

Måndag 11 oktober var en bra dag för svensk reggae i TV. Först sändes intervjuprogrammet En bok, en författare. I går intervjuades Kristian Lönner, författaren bakom Sverige-Jamaica - tur & retur, första boken om svenska reggaescenen. Avsätt en halvtimma av ditt liv och hör honom berätta om historien om reggaen och historian om hans bok. Programmet kommer gå i repris några gånger i Kunskapskanalen, annars kan du spana in UR Play. Tyvärr kan jag av rättighetsskäl inte bädda in klippet här i bloggen, det kan förresten ingen göra med UR:s material.

Du kan också spana in reportaget om Syster Sol och Cleos kollo för musikintresserade tjejer. Projektet heter Tell Dem, och reportaget visades på Kunskapskanalen i går. Om du inte vill se hela det sevärda programmet som handlar om ungdomar och psykisk ohälsa, klicka dig fram tio minuter i det här klippet.

Inga kommentarer: