Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

19 oktober, 2010

Glesbygd'ns EP på väg

Snart finns den ute, EP:n som i varje fall Svenska Reggaebloggen otåligt har väntat på. Glesbygd'n berättade i februari att EP:n ska innehålla tre osläppta låtar och två dubversioner av låtar från Tid'n Lid-inspelningarna. I går kom beskedet att man hoppas släppa EP:n innan december, dvs vi behöver vänta max sex veckor.

Bloggen har blivit lovad låtarna i förväg så ni kan förvänta er en recension i samband med release. Läs gärna mer om EP:n här och om Glesbygd'n här.

3 kommentarer:

F. sa...

Något som jag tror ni har missat skriva om är väl SOJA (Soldiers of Jah Army)?

Jag gick ner och kollade på era etiketter och såg inget om dom. Sökte även i bloggen. Tycker ni ska skriva ut dom. Riktigt bra är musik, alla deras album är riktigt bra om ni frågar mig! Lite konstigt att ni inte skrivit någonting om dom :)

Peace.

F. sa...

Eller JAHA, puckotjej. Är alldeles ny med att läsa bloggen så jag fattade inte att det är svensk reggae den handlar om? Jaja, nu får ni tips från mig iaf; Lyssna på dom om ni inte redan har gjort det.

Prince Herring sa...

Var inte för hård mot dig själv. Kul att du hittade hit! :)

Du är välkommen att tipsa oss om allt möjligt, men det är ytterst sällan vi skriver om utländsk reggae. Det brukar bli i samband med festivaler.