Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

04 oktober, 2010

Hanounehs nya sida

Redaktören för Svenska Reggaebloggen har länge sett fram emot vad skånska Hanna "Hanouneh" Cinthio gör härnäst i reggaeväg. Vi har närmast tjatat på henne för att höra när det kommer något nytt material. Det har dykt upp någon enstaka låt men det där debutalbumet har låtit vänta på sig. Nu har ytterligare en singel släppts, Call On Me, som har börjat snurra på SR Metropol. Men desto viktigare är nyheten om debutalbumet.

- Tanken är att göra ett släpp nu så fort som möjligt med det material som bara ligger och väntar på att komma ut, och det blir förmodligen både fysiskt och digitalt, berättar Hanouneh.

Skivan har arbetsnamnet Love and War. Dessutom är hon i startgroparna för att få ihop ett liveband. Som om det inte vore nog: hennes hemsida har genomgått ett rejält ansiktslyft. Lyssna förslagsvis på combon med Promoe, Real Gaza Me Seh, som bloggen tipsat om förut.

Call on me by hanouneh

2 kommentarer:

Anonym sa...

whalla! hon bär hajib eller kanske maskering oxå!äkta! :) cool!
vikka fler tjatar du på!?!?!
peace!

Anonym sa...

Måste ju säga att din röst till sloaps riddims är så sjukt najs! det finns inte många som sina sjunger texter som du gör! kärlek säger jag bara! Big up Hanouneh, ever livin ever fateful, ever sure!!(sen hälsa sloap att han e lide bitchig som sluta snacka me mig)||(chippo)