Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

07 oktober, 2010

En stilla skivhöst - men sen!

Papa Dee släpper skiva i höst? Foto: Stefan Gunnarsson.
Hittills har det varit en lugn höst på skivsläpparfronten. Inte särskilt mycket klara nyheter har nått bloggen när det kommer till releasedatum etc.

Men några skivor ligger mer eller mindre färdiga och bör släppas i höst/vinter. Stures Dansorkester har skiva två laddad, Ital Skurk har släppt ett antal singlar och borde ha sitt album snart redo, Internal Dread vet jag jobbar med sitt eget album Food och med First Lights debutalbum. Hanouneh och Sheya Mission har debutalbum på gång. Glesbygd'n har haft presskonferens om sin trä-EP och en höstturné, det borde betyda att deras EP är redo. Governor Andy är också på gång, Papa Dee likaså. En spännande nykomling är till exempel Rootz One, som bloggen skrev om häromdagen. Ritmos Tenoros är tänkt att komma med volym 2 i höst. Oskar Franzén gör skivcomeback innan det blir 2011.

Vad har Svenska Reggaebloggen missat? Är du själv artist eller producent? Känner du till något som vi bör känna till? Tipsa på princeherring@gmail.com. Här kan du läsa mer om vad vi gärna vill ha för information vid release.

Glömde jag någon? Ja, just det. Kapten Röd kommer med sin skiva någon gång. Kanske i höst, kanske i vinter. :)

1 kommentar:

John sa...

Kapten Röds nya kommer bli galet bra!