Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

26 oktober, 2010

Premiär för Slag Från Hjärtats nya singel

Nu är det dags för Slag Från Hjärtat att komma med en ny singel/video, låten Rika blir rikare. Bandet har ju tre sångare och den här gången är det Ras Udo som leder gruppen. I-Smile, en av de andra sångarna, berättar historien bakom videon.

- Vi följer en ung man som går från ett helt "normalt liv", där han hänger med sina sina vänner som han skrattar och jammar musik med, till att han sakta men säkert glider iväg och intresserar sig mer för skumma affärer och det glassiga livet. Det som ger ordentligt med cash, snygga bilar och kokain, men han glömmer bort sina gamla vänner. Det leder till att han blir rånad samtidigt som hans samvete spökar i honom när han märker att rik på pengar egentligen inte är att bli rik, berättar I-Smile och fortsätter:

- Videon vill också tala om följderna och konsekvenserna för befolkningen i alla samhällsklasser när de rika blir rikare och de fattiga blir fattigare. De rika mår bra och bekvämt medan fattiga blir tvungna att till slut överleva på sätt som man inte vill överleva på. Det resulterar i desperation som sedan leder till att fattiga t ex robbar den rike och därför blir det ingen trygghet för någon.

Videon då? Jo, men här kommer den.

3 kommentarer:

Hanna sa...

fan va nice!

Patrik sa...

Riktigt skön! Vart får man tag i den då?

Prince Herring sa...

Jag försökte få besked från Ismail "I-Smile" om det, men han svarade inte på mina frågor om album osv. :)