Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

13 oktober, 2010

Alborosies personal beslagtog utrustning

Uppsalabandet Natural Way.
Sveriges Radio P4 Uppland spelade in valda delar av Uppsala Reggae Festival 2010. Just nu pågår en slutmixning av Natural Ways comeback-konsert. Än så länge är det inte bestämt när konserten kommer sändas.

En rolig anekdot runt Sveriges Radios inspelningar är att Alborosie också spelades in. Någonstans på vägen uppstod det kommunikationsproblem mellan SR och managementet runt Alborosie. Det resulterade i att någon ur Alborosie-staben helt sonika ryckte loss den inspelningsutrustning som SR:s ljudtekniker använde! Inte nog med det, han tog den med sig. Efter rätt många veckor kom den tillrätta igen och landade hos URF:s Yared Tekeste. Utrustningen är nu tillbaka hos SR, men hur det är med viljan att göra något av Alborosie-konserten återstår att se...

Givetvis meddelar bloggen er hur det blir med såväl sändningsdag för Natural Way-konserten (ni kan ju alla höra den på nätet) och om det kommer någon radioversion av Alborosie-konserten.

1 kommentar:

Dagens musikvideo sa...

Är du musikintresserad och tycker om att skriva? Vi på Dagens musikvideo söker nu ytterligare en musikvideotipsare. Är du intresserad skickar du en eller flera musikvideolänkar tillsammans med text till dagensmusikvideo@spray.se

Inga särskilda krav ställs på typ av musiksmak eller liknande och du behöver absolut inte vara någon erfaren skribent. Du gör det för att du tycker att det är kul och kanske vill öva dig i att skriva musikrecension.

Kanske är du våran nya musikvideoexpert!