Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

26 oktober, 2010

Kalle Baah hyllar Peking

Janne Karlsson. Foto: Stefan Gunnarsson/Reggaefoto.
För oss som gillar fotboll är det ingen nyhet att IFK Norrköping åter är klart för Allsvenskan. I kväll firas det med en gala i stan och förstås är inbitna fansen Kalle Baah där för att fira tillsammans med fotbollsklubben men också för att spela.

Hej, Janne Karlsson, trummis i Kalle Baah, och grattis till avancemanget! Vad betyder det för dig som inbiten fan att IFK Norrköping gått upp i Allsvenskan i fotboll?

- Tack !! Det betyder ju givetvis mycket. IFK ska vara i högsta serien där dom hör hemma.

Kalle Baah spelar i kväll på en gala för att fira avancemanget. Vad blir det för låtar?

- Det blir lite vanligt och någon ovanlig låt.

Ni har ju tidigare hyllat IFK med en kampsång (Pekings Park). Kommer ni skriva någon ny låt inför Allsvenskan 2011?

- En ny IFK-låt vore ju inte fel, även om det finns ett gäng som är bra redan!

Vad har Kalle Baah på gång annars?

- Baah softar lite på senhösten och köra bara 2-3 gigs till i år. Sen hoppas jag att vi kan få till lite tid i studion, för ett par nya låtar till våren. Så klart hoppas jag att vi kan få ett lika grymt år 2011 som vi haft i år.

Inga kommentarer: