Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

09 oktober, 2010

Tommy Almighty jobbar med skiva

Bloggens upprop i torsdags om fler kommande skivnyheter resulterade i att Tommy Almighty hörde av sig. Han har både ett eget album på gång till våren 2011, en rytm som bland andra Snakka San och Format medverkar på, och en EP åt det mer hiphopiga hållet med Marus.

- Min kommande skiva kommer innehålla lite olika stilar. Från rätt så rootiga rytmer till kanske lite hiphopinfluerade låtar. Plattan är tänkt att släppas under våren 2011 och kommer nog ha en del intressanta namn med från svenska reggaescenen som gäster, berättar Tommy Almighty.

Han samarbetar också med Störda Poeters Sällskap där det är videoinspelning på gång. Först ut verkar dock rytmen Babylons Bestar bli. Här nedanför får ni ett smakprov på hur Tommy Almighty låter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hellre Tommy Tip...

Anonym sa...

Ska bli intressant att lyssna på!