Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

14 oktober, 2010

Treklang Reggae nr 2

När som helst kommer skiva nummer två ut från Luleås stoltheter Treklang Reggae. Redan i november 2009 skrev Svenska Reggaebloggen om att bandet påbörjat arbetet med skiva nummer två. Precis nu ligger den i tryckpressarna, berättar gitarristen och sångaren Lasse "Papa Rock" Anundi.

- Turbulent Times är den slutliga titel vi satt, den består av nio spår och sträcker sig i stort lika brett som förra plattan (Wicked Shituation, 2009). Skillnaden är dock markant i jämförelse, beroende på djupare samvaro i tid och rum. Arbetssättet är och blir nog alltid likadant vad gäller Treklang Reggae. Vi väljer ur ett stort antal befintliga inspelningar medan vi regelbundet spelar in nytt material. På den här skivan liksom förra så kommer där att finnas material som legat flera år i väntan på en passande form i låtordningen.

Recension av Turbulent Times kommer publiceras i bloggen så småningom. För er som eventuellt minns de knasiga juldubbarna bloggen bjöd på, signerade av Papa Rock, så meddelar han att den planerade skivan Maga Dub blev liggande på is.

- Maga Dub är dock inte långt borta. Jag började lägga gitarr och sång på ett par spår och insåg att det blev ett jäkla lyft. Ska dra till studion allena nån gång här i veckan och klura en natt.

Inga kommentarer: