Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

21 april, 2010

Amsiebrowns penna brinner

För ungefär två månader sedan publicerade Svenska Reggaebloggen en unik sammanställning över kommande skivsläpp. En av artisterna som finns med på den listan är Amsiebrown. Många av er har gillat hans duett med Hanouneh. Nu ville bloggen kolla hur arbetet med debutskivan fortskridit.

- Det går bara bra tack, ganska mycket att göra privat så själva inspelningsbiten har fått ligga lite på is medan pennan brunnit istället. Vågar inte riktigt säga när skivan är inspelad, mixad, mastrad och hela den biten. Så snart som möjligt är allt jag kan säga just nu, berättar Amsiebrown.

Knappt har han gjort det förrän han erbjuder en råversion av låten Long Time.

- Rytmen är producerad av Ras Mowgli. Det är en nära vän till Forever Righteous Sound, även om han inte är en av dem numera.

Det är en skönt rootsig sak med en i det här läget dominerande klaviatur, förutom Amsiebrowns egen sång. Ska bli intressant att höra vidareutvecklingen av Amsiebrown och albumet, det som har kunnat höras hittills är högklassigt.

2 kommentarer:

Pepparroots Kulturförening sa...

Amsie Brown uppträder i Enköping på Klubb Pepparroots nu på lördag 24/4!

Kom dit alla intresserade, blir en kväll i hiphopen och reggaens tecken. Mer info finns på facebook samt på www.myspace.com/pepparroots

FRSound sa...

Amsie Brown & One Drop Music 2010! Big Tings!!!