Besök svereggae.se istället!

Kära läsare. Nu är sajten svereggae.se i skarpt läge. Det återstår en del putsande och ni kan räkna med att det händer en del förändringar de kommande veckorna, men nu är jag såpass nöjd med sajten att jag släpper ut den. Det här betyder att svenskreggae.blogspot.com inte uppdateras och ni ska istället besöka svereggae.se för nyheter. Hela arkivet härifrån är överflyttat. Hoppas ni kommer trivas på nya adressen! :)

25 april, 2010

Ni äro tusenden

Över 1 000 besökare. Så många har ni varit den här veckan, redan före söndagens siffror. Det betyder att bloggen nu lockar lika många besökare per vecka som den gjorde under hela september 2009. Det känns otroligt kul och inspirerande att tänka på när de kreativa svackorna infinner sig.

De kommande dagarna kommer ni få läsa om nästa artistsläpp till Uppsala Reggae Festival, en lång intervju med Serengeti och en recension av omtalade Kapellets debutskiva. Bara för att nämna något.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Känns som det är lite drag i kommentarerna för att vara så många som besöker bloggen det är lite tråkigt, iofs så är jag själv jävligt dålig på att kommentera :/

keep up the good work!

Prince Herring sa...

Jo, fast samtidigt tror jag inte min blogg är av kommenteringstypen. Tror mer det handlar om att folk läser och sedan är det bra med det. Men jag ser gärna fler kommentarer, det piggar upp! :)